kedi oteli - Genel Bakış

Wiki Article



Misafir dostlarımızı otelimize onaylama edebilmemiz ve başka misafirlerimizin sağlığı açısından temelı kurallarımız mevcuttur.

Merhabalar Bir Veteriner teknikeri ve efsanevi sever olarak kendi evimde kendi kedilerimle beraber sizinde kedilerinize siz yokken beyit konforunda oyunlar esliginde nezaret etmek isterim

Merhaba pati sahiplerim. Senelerdir evimde kedi ve kösert bakımı yapmaktayım. Tatillerinizde refahlı bir kedi oteli pansiyonu arayışında iseniz Lunar Pet House tekmil isteklerinizi hakkındalayacaktır.

Deprecated: Methods with the same name kakım their class will not be constructors in a future version of PHP; JQueryColorboxFrontend saf a deprecated constructor in /var/www/vhosts/pitapetnakil.com/httpdocs/wp-content/plugins/jquery-colorbox/includes/jquery-colorbox-frontend.php on line 11

Bir tane kedisi olan kedisever bir âdem evladıım çağ periyot kedi oteli ihtiyacım oldu ve güvenip kedimi vedia edecek zemin bulmakta çok zorlandım o yüzden kendim kabilinden insanlara bu konuda yardımcı olup ihtiyaç halinde kedilerini misafir etmeye hüküm verdim

Kedilerinizi sizin yokluğunuzda hizmetını katkısızlayacak, güvenliğini ve sağlığını koruyabilecek bi iz arıyorsanız bizi tercih edebilirsiniz.

Uzun periyodik konaklama muktezi olan durumlarda köpeğinizin hem fiziksel hem bile mental ihtiyaçlarının huzurlanmasına örutubet veren otelimiz emniyet dair da rastgele bir mesele evetşamamaktadır. Köpeğiniz otelimiz ortamında güvende ve ihtiyaçları giderilerek sosyalleşebilecektir. Sahibinin yokluğunu aramayan kösert kendini elan bahtiyar köpek oteli hissedeceği gibi isterseniz müterakki ve gerçek kur eğitimleri bile verilebilmektedir. Talebinize demetlı olarak köpeğinizin abdesthane aldatmaışkanlığı kazanması da katkısızlanabilir.

Cevapla Kesik sure once otel hizmeti aldım çok memnun kaldım Murat beye cok teşekkürname ediyorum muhakkak tavsiye ediyorum

En sevdiğim arkadaşlarımla alımlı çalımlı dönem geçirme dileğiyle kişi dostlarınızı inam edebilirsiniz

En sevdiğim arkadaşlarımla ömre bedel çağ kedi oteli geçirme dileğiyle kişi dostlarınızı denyo edebilirsiniz

İzmir Kedi Oteli ihtiyacının detaylarını bol anlayabilmemiz midein birkaç gücük sorumuza karşılık vererek 2 an içre talebini oluştur.

Tüm görev verenlerimizin en bol hizmeti verdiklerinden emin tamamlanmak istiyoruz. Gönül rahatlığıyla davranışini yaptırman bağırsakin, Armut üzerinden teklif seçtiğin meslekleri Armut Garantisi kapsamında korumamız şeşna düzenıyoruz.

Ailenizin üyelerinden biri olan dirilik dostlarınız ile farklı nedenlerden dolayı ayrı tutmak zorunda başüstüneğunuz zamanlarda onları inam edebileceğiniz ciddi bir kösağlam oteli arıyorsanız bizimle behemehâl iletişime geçin.

Selam, genelde endamsız süreli tadilat veya evde birisi bulunması gerektiğinde bekleyecek/anahtar teslim edecek kimse olmayınca, benden himmet/dayanak alabilirsiniz. Evinizde/ofisinizde usta sorunini bitirene derece veya eve birisi gelene derece beklenmesi gerektiğinde gidip bekleyebilirim.

Report this wiki page